Bu Blogda Ara

12 Şubat 2011


Her sene yapılagelen ve benim de bu seneki sergisine karikatür eserlerimle katılacağım sergi;

Aşkın Damakta Kalan Sergisi 2011 - Tema ; Aşık Haller

2009, Aşkın Büyüsü

2010, En el’aşk

Ve 2011,“aşık” haller
Camhane, Fener/Balat
Yasemin Aslan Bakiri Balat Mah, Mürsel Paşa Cad, Bulgar Kilisesi yanı,

Büyük Buluşma 13 Şubat Pazar 2011, 12:00-15:00 arası...

ve bu tarihten sonra hergün gezilebilir, diğer bilgiler ve katılan sanatçılar ekteki afişte.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Oğuzhan gerçekten daha derli olarak yeniden düzenlersen başarırsın; beni de yazar veya yazdırır mısın ve ricam birazdan göndereceğim meral onat ve kitabı hakkındaki belki tarihi artikeli yayınlattırman. teşekkürler.
Değer İskender

Adsız dedi ki...

Meral Onat Kutlar ve kitabı hakkında not:
Bu kitap hakkında eleştirmenler ve tanıtım yazarlarınca; hakkının yenildiği de belirtilmeli. Kitap baştan sonuna dek sürekli olarak salonda ve mutfakta olguların nedenlerinin ilmi açıklamaları ile özellikle uzun uzadıya konuşan birkaç kadın ve akşam eve yorgun argın gelen kocası veya kardeşlerinden ibaret halde. Bu şekilde çevredeki düzeltilmek istenilen arabesk gürültü; daha sanatsal ve ilmi başka bir gürültüyle önlenmek isteniyor. Kitabın; 12 Eylül öncesi ülkenin ikinci büyük sanayileşme dönemindeki kargaşalıkta İrfan Sayar vb. bazı yaratıcı, mühendis, çizerlerin ve “indüstriel design” kreasyonlarının paralelinde olduğu ifade edilmeli. Değer İskender

Adsız dedi ki...

Teşekkürler. İskender

Oguzhan Kayan dedi ki...

Bir ara yeniden düsnleme yapacağım ve yazınızı eklemeye calışırım. Ben tabi o dönem kendi izlenimlerimi yayımlıyorum, yoksa her çizer üzerine site bile yapılabilir:))