Bu Blogda Ara

07 Eylül 2010

En Kahraman Rıdvan'ın ilk kitabı yakındaaaa!!!


Bülent Arabacıoğlu ustamızın Gırgır Mizah Dergisi'nde yaratıp çizgileriyle hayat verdiği safi saf kahraman "En Kahraman Rıdvan" ilk kitabıyla yakında piyasada olacak.

Uykusuz Mizah Dergi Gurubu'ndan piyasa çıkacak kitap baskıya hazırlandı, kapak da hazır. Ekteki görüntü kapağın son hale yakın taslaklarından biri.
En Kahraman Rıdvan'ın ilk hikayesi "Pislik" ile başlayan bu çizgiroman serisi diğer öykülerin baskıya hazırlanma sürecine göre çizgiroman dünyasına kazandırılması planlanıyor.
Zamanında Rıdvan'ın bir öyküsünde de kendisine mürekkepleme işleminde (çizgiciler arasında çinileme denir) yardım ettiğim Bülent Abi ile daha yakın iş ilişkilerine girmiştik. O öyküde çinileme işini Bülent Abi gibi bir usta tadında becerememiştim belki ama ustamızdan da çok şey öğrenmiştim.
En Kahraman Rıvan'ın çizgi dünyamıza ve ustam Bülent Arabacıoğlu'na hayırlı olmasını dilerim!
O.K.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Süper çıktığı gün ve nerede satılacaksa kesin mail atın bunu unutmak veya atlamak istemiyorum

bilal dedi ki...

çıkınca nasıl ulaşırız bildirirseniz seviniriz bla_armutlu@hotmail.com

Oguzhan Kayan dedi ki...

Selamlar, bu yazıyı yazdığımdan bu yana En Kahraman Rıdvan'ın 3. kitabı çıktı. Bülent Arabacıoğlu, ikinci kitap; "Robotlar" ve üçüncü kitap; "Banker" olmak üzere toplamda 3 kitabı da Uykusuz Mizah Dergi bağlantılı olarak Mürekkep Basın Yayın'dan çıkardı. Hatta 19 Kasım 2011 Tüyap Kitap Fuarı'nda da imza günü vardı. İlk iki kitabı www.idefix.com da ve D&R, Mephisto gibi kitapçılarda bulursunuz.